Sunday, October 08, 2006

Philips stofzuigers

Philips is een van de bekendere merken voor stofzuigers. Philips heeft ook een enorm assortiment stofzuigers. En deze stofzuigers van philips verschillen ook veel in prijs. De prijs van philips stofzuigers kunnen liggen tussen de 50 en de 280 euro. Waarschijnlijk bent u van plan om een philips stofzuiger te kopen, want dat is waarom je op deze pagina beland bent. Ik ga u daarom een paar tips geven om aan te denken als u een philips stofzuiger koopt op internet. Deze tips zijn om te voorkomen dat u teveel betaald.

Allereerst moet de website waar de philips stofzuigers verkocht worden betrouwbaar zijn. Een betrouwbare stofzuiger website herken je vaak aan de volgende kenmerken:
- Layout, ziet de layout er professioneel uit? Of is het meer een ‘even snel op zondag in elkaar gezet’ layoutje?
- KvK nummer, heeft de website over philips stofzuigers een kamer van koophandel nummer vermeld op de website?
- Contact, is het mogelijk om op een makkelijke manier contact op te nemen met het stofzuiger bedrijf? Is er een contact pagina op de site? Is er een bezoek adres vermeld? Is er een telefoonnummer op de site dat gebeld kan worden? Is dit telefoon nummer een zakelijk nummer en bijvoorbeeld geen huis nummer of mobiel nummer?
- Beantwoording van vragen, stel voor de grap eens een vraag via email en kijk hoe lang het duurt voordat je antwoord krijgt. En hoe dit antwoord uitgedrukt wordt. Zitten er typefouten in? Weet deze persoon uberhaubt wel een antwoord op jouw vraag? Komt het antwoord van een email adres binnen het domein, bijvoorbeeld helpdesk@domein.nl. Waarin domein.nl het domein is van de website.
- Wat hebben zoekmachines over dit philips stofzuiger verkoop site te zeggen? Zoek eens voor de grap naar de sitenaam in Google en kijk even rond of je reacties van andere mensen kunt vinden die een mening hebben over dit bedrijf, vaak wordt er veel over internetsites gediscussieerd in internet forums of weblogs.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt, het is natuurlijk geen richtlijn, maar misschien kan het je helpen bij het ‘filteren’ van een paar onbetrouwbare philips stofzuigers websites. Veel succes!

1 Comments:

Blogger Askinstoo said...

This comment has been removed by a blog administrator.

6:36 PM  

Post a Comment

<< Home