Friday, October 20, 2006

Enveloppen

Er zijn in Nederland honderden bedrijven te vinden, en ieder bedrijf kan niet zonder enveloppen. En je bent niet de enige die dat weet! De bedrijven die de enveloppen maken weten dat ook! Dus pas goed op dat je niet opgelicht wordt!

Om goedkoop enveloppen te kopen moet je ze in bulk kopen. Als je bij een bedrijf grote hoeveelheden enveloppen besteld krijg je vaak korting. Ook is het goedkoper om meteen bij de fabrikant enveloppen te kopen in plaats van een tussenleverancier omdat de tussenleverancier de prijs van de enveloppen omhoog gooit om er zelf ook aan te verdienen.

Maar waar vind je nu het beste bedrijf om je enveloppen te kopen?
Een van de manieren om snel een hoop bedrijven te vinden is te zoeken op Google naar enveloppen. Bedrijven met een internetsite dus. En dat zijn er een hoop, geloof me maar! Maar er zijn zoals altijd op internet weer die vervelende oplichters die je een poot uitdraaien. Nu ga ik een paar tips geven om die oplichters te herkennen voordat het te laat is!

Ten eerste moet je eens goed de enveloppen site bekijken. Heeft deze een mooie domeinnaam. Zoals bijvoorbeeld www.bedrijfsnaam.nl en niet www.goedkope-gekleurde-enveloppen.nl want dit zijn vaak spam sites die hun domein gebruiken om hoog te scoren in google op de woorden in de domeinnaam en zo veel bedrijven op te lichten.
Ook moet je even kijken of er op z'n minst een kvk-nummer op de enveloppen site staat. Ook moet je even kijken of je op een makkelijke manier contact op kan nemen met het enveloppen bedrijf. Hebben ze een contactadres op de site staan? Is er een contact formulier dat ingevuld kan worden? Stuur ze eens een vraag en kijk of ze snel reageren en of ze uberhaubt wel een antwoord op je vraag weten.
Ook kun je even in google zoeken naar de naam van de site en kijk wat anderen ervan vinden. Vaak plaatsen mensen hun goede of slechte ervaringen op internet in blogs forums of produkt review websites.

Ik hoop dat je wat hebt aan deze tips, ik wens je in ieder geval veel succes met het vinden van het enveloppen bedrijf dat bij u past!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home